Speelschema

Bekijk
GAVC kledinglijn

Bekijk snel onze nieuwe kledinglijn en bestel meteen voor het komende seizoen.

Bekijk
Wil je lid worden?
Klik dan hier
Afgelastingen
  • Geen afgelastingen

Overschrijvingen

spelerspassen576-02_4Zodra een speler in de overschrijvingsperiode aangeeft uit te willen komen voor vv GAVC dan wordt dit gemeld in Sportlink Club. De KNVB en de oude vereniging worden dan automatisch op de hoogte gebracht en kan de speler in kwestie uit komen voor zijn nieuwe club.

Hoeft de oude vereniging geen akkoord meer te geven zodra een speler de club wil verlaten? 

In de overschrijvingsperiode hoeft de oude vereniging in principe niets te doen om de overschrijving door te laten gaan. Afmelding van het lid bij de vereniging vindt automatisch plaats aan het einde van het seizoen.

Wat als de oude vereniging om bepaalde redenen niet wil dat deze speler wordt overgeschreven, denk aan een contributie achterstand?
Als de speler niet mag vertrekken, bijvoorbeeld vanwege een contributieachterstand, dan kan de oude vereniging een financiële blokkade opleggen. De overschrijving wordt in dat geval niet doorgevoerd.

Als vv GAVC willen we dat nieuwe leden hun oude club, indien van toepassing, in goede harmonie gaan verlaten. M.a.w. zorg dat je aan alle verplichtingen hebt voldaan bij je huidige club. Dit bespaart jouw, vv GAVC en je oude club een hoop extra administratie.

 

Laatste nieuws

Meer nieuws
Contactgegevens
Sportcomplex Meinga
Burstumerdyk 2
9001 ZC Grou

05 66 62 27 28
Postbus
v.v. GAVC
Postbus 41
9000AA Grou