Speelschema

Bekijk
GAVC kledinglijn

Bekijk snel onze nieuwe kledinglijn en bestel meteen voor het komende seizoen.

Bekijk
Wil je lid worden?
Klik dan hier
Afgelastingen
  • Geen afgelastingen

Technische commissie

zaalvoetbal1Binnen de voetbalvereniging GAVC bestaat er een Technische Commissie (TC). Deze TC is houdt zich bezig met het senioren-voetbal in de brede zin. De taken van de TC bestaan uit:

  • Uitvoering geven aan het technisch beleidsplan GAVC.
  • Voorstellen doen met betrekking tot trainers aan het bestuur.
  • Voorstellen doen aan het bestuur met betrekking tot het voetbaltechnische beleid.
  • Het laten instromen van jeugdspelers bij de senioren- elftallen.
  • Voeren van individuele- en groepsgesprekken (spelersraad) met spelers over voetbaltechnische aangelegenheden

Ook dit jaar heeft de TC (net als in andere jaren) één prominente (verenigings-)doelstel­ling ‘alle teams sportief optimaal te laten presteren’. Hierbij staat voetbalplezier op een passend, maar zo hoog mogelijk individueel niveau, voorop. Tevens is een belangrijk neven­doel het ontwikkelen van een groot verenigingsgevoel. De TC kijkt over het algemeen positief terug op het afgelopen seizoen. Onze eerste elftal en tweede elftal hebben zich weten te handhaven in respectievelijk de 2e klasse en reserve 1e klasse. De komende jaren zullen er weer talentvolle jeugdleden doorstromen naar de senioren. De TC ziet deze talentvolle jeugd als de basis voor de continuïteit van het senioren- voetbal op dit niveau.

Ook de minder prestatie gerichte elftallen zijn belangrijk binnen gavc. Dit zijn elftallen waar plezier in het voetbal voorop staat maar wel met de wil om te winnen. Ook de Tc heeft als doel deze teams zo goed mogelijk te faciliteren binnen gavc. Helaas is het 3e elftal gedurende het seizoen uit de competitie gehaald. Het bleek wekelijks een opgave op een team op de been te brengen en waren we genoodzaakt om dit team op te heffen.Het komend seizoen zullen we met 5 seniorenteams aantreden. Voor ieder senioren lid is het mogelijk zijn om wekelijks op een passend niveau zijn/haar hobby te beoefenen.

De afgelopen jaren is het vrouwenvoetbal steeds groeiende geweest en zijn er diverse successen geboekt. Over het algemeen gaat we nog steeds vooruit met het meisjes/dames voetbal, echter zoals het er nu uitziet lukt het ons niet om een dameselftal op de been te brengen voor volgend seizoen. Erg jammer voor alle betrokkenen.

Een andere ontwikkeling is dat de TC zich (in overleg met de jeugdcommissie) de komende jaren meer gaat “bemoeien” met het voetbaltechnische gedeelte van de jeugdopleiding. Voor een club als GAVC is het opleiden, ontwikkelen en laten doorstromen van jeugd een belangrijk speerpunt. Op dit moment zijn we aan het kijken hoe we dit gaan organiseren.

Technische commissie  
Rolf Leentvaar  
Wieb Dijkstra  
Erik de Vries  
Dirk Wiersma  
   

Laatste nieuws

Meer nieuws
Contactgegevens
Sportcomplex Meinga
Burstumerdyk 2
9001 ZC Grou

05 66 62 27 28
Postbus
v.v. GAVC
Postbus 41
9000AA Grou