Speelschema

Bekijk
GAVC kledinglijn

Bekijk snel onze nieuwe kledinglijn en bestel meteen voor het komende seizoen.

Bekijk
Wil je lid worden?
Klik dan hier
Afgelastingen
  • Geen afgelastingen

Technische commissie

De voetbalvereniging GAVC kent een Technische Commissie (TC). Deze TC houdt zich bezig met het seniorenvoetbal in de brede zin. De taken van de TC bestaan uit:
• Uitvoering geven aan het technisch beleidsplan GAVC.
• Voorstellen aan het bestuur doen met betrekking tot trainers.
• Voorstellen doen aan het bestuur met betrekking tot het voetbaltechnische beleid.
• Bevorderen van het instromen van jeugdspelers bij de seniorenelftallen.
• Voeren van individuele- en groepsgesprekken (spelersraad) met spelers en technische staf over voetbaltechnische aangelegenheden
Onveranderd heeft de TC (net als in andere jaren) één prominente (verenigings-) doelstel¬ling ‘alle teams sportief optimaal te laten presteren’. Hierbij staat voetbalplezier op een passend, maar zo hoog mogelijk individueel niveau, voorop. Een belangrijk neven¬doel is het ontwikkelen van een groot verenigingsgevoel. De TC kijkt zeer positief terug op het afgelopen seizoen. Onze eerste elftal wist met het kampioenschap een historische promotie naar de eerste klasse KNVB te bewerkstelligen, terwijl het tweede elftal zich weer wist te handhaven in de reserve 1e klasse. De komende jaren lijken er weer talentvolle jeugdleden te kunnen doorstromen naar deze prestatieteams bij de senioren, wat een prachtige basis zou zijn voor de continuïteit van het seniorenvoetbal op dit niveau.
Ook de minder prestatiegerichte elftallen zijn belangrijk binnen GAVC. Dit zijn elftallen waar plezier in het voetbal voorop staat, mét de wil om te winnen, maar waar ook de derde helft erg belangrijk is. De TC heeft als doelstelling ook deze teams zo goed mogelijk te faciliteren binnen GAVC. Zorgelijk is het feit dat er de laatste jaren vrijwel ieder seizoen een elftal minder op de been gebracht kon worden, met als dieptepunt het komende seizoen, waarbij er alleen nog een GAVC 3 ingeschreven kon worden. Daar staat tegenover dat GAVC inmiddels zowel een 35+ als 45+ team heeft. Het streven blijft dat ieder seniorenlid wekelijks op een passend niveau zijn/haar hobby kan beoefenen.
Het dames- en meisjesvoetbal is inmiddels de snelst groeiende tak binnen de KNVB, wat met het Europees Kampioenschap van het Nederlands dameselftal nog wel eens een enorme boost zou kunnen krijgen. GAVC is blij dat er voor het komend seizoen weer een dameselftal aan de competitie mee gaat doen, waarnaast er ook nog een dameszevental actief is. Ook bij de meisjes zien de ontwikkelingen binnen GAVC er goed uit. Met Rolf Leentvaar heeft de damesafdeling inmiddels een zeer actieve vertegenwoordiger in de TC gekregen.
De TC is verheugd over het tot stand komen van een jeugd-TC en ziet de samenwerking met veel plezier en vertrouwen tegemoet. Voor een club als GAVC is het opleiden, ontwikkelen en laten doorstromen van jeugd een belangrijk speerpunt.
Na vele jaren van uitstekend werk (waarvoor hulde) hebben Rienk Wim Braaksma en Jeroen Bodde afscheid genomen van de TC. De nieuwe TC bestaat per seizoen 2017/2018 uit:


• Erik de Vries, technische zaken senioren
• Wieb Dijkstra, technische zaken senioren
• Dirk Wiersma, algemeen
• Rolf Leentvaar, technische zaken dames

Laatste nieuws

Meer nieuws
Contactgegevens
Sportcomplex Meinga
Burstumerdyk 2
9001 ZC Grou

05 66 62 27 28
Postbus
v.v. GAVC
Postbus 41
9000AA Grou