Speelschema

Bekijk
GAVC kledinglijn

Bekijk snel onze nieuwe kledinglijn en bestel meteen voor het komende seizoen.

Bekijk
Wil je lid worden?
Klik dan hier
Bekijk de uitslagen
Klik hier
Afgelastingen
  • Geen afgelastingen

22-09-2018

J0 9-2

GAVC J09-2 reisde vandaag af naar Dronrijp. Fanatiek en sportief begonnen ze aan de wedstrijd. Waarbij Stijn v.d Weg 2x scoorde en Tjalling van Raaij er ook 2 goals intikte eindstand: 4-4. 

JO 7-1

Vandaag voor het eerste de kanjers van J07-1 in de KNVB poulwedstrijdjes, dit bij FVC in Leeuwarden. Wedstrijdjes van 10 minuten, waar de spelertjes lekker veel aan de bal kwamen, inzet toonden en met name heel veel plezier uitstraalden. En met mooie uitslagen als resultaat! 1 keer gelijkspel en 2 keer winst. Allemaal enthousiaste koppies!

Op naar volgende week we hebben er zin in!

 

 

JO 8-1

De kop is er af voor JO8-1 en hoe 7-2 winst. Er wordt goed samen gespeeld en zoals op de foto te zien is wordt er geconcentreerd verdedigd en rugdekking gegeven. Genieten langs de kant. Maandag en woensdag weer lekker hard werken op de training en dan weer op naar de volgende wedstrijd! Goed weekend!

 

 

 

JO 9-1

JO 9-1 heeft de laatste van 3 bekerwedstrijden afgerond met een prachtige overwinning tegen Bergum (7-3). Afgelopen zaterdag voor de beker gewonnen van drachten (7-2). Alleen de eerste wedstrijd tegen Akkrum verloren (3-6). Zaterdag staat de eerste competitiewedstrijd op het programma. Opnieuw tegen Akkrum. Ze zijn er klaar voor....  De supporters

 

JO14-1

Wat een prachtige 1e wedstrijd vandaag voor de 11 spelers tellende JO14-1. Vandaag uit in Nij Beets staan er 2 heel gelijkwaardige teams op een veld wat er prima bij lag! De eerste helft speelde Nij Beets iets actiever. Ze hadden al 3 bekerwedstrijden met elkaar gehad en waren dus lekker op elkaar ingespeeld. En dat was te zien. Net iets zuiverder en vlotter. De rust gingen onze GAVC mannen de kleedkamer in met een 2-0 achterstand. Al evaluerend concludeerden de mannen zelf dat ze iets actiever moesten zijn en de posities beter bewaken. Met een minimale aanpassing in de posities starten we vol moed aan de 2e helft.

De scherpere aanpak werkte. Het werd al snel 2-1 en 10 minuten voor einde 2-2. De mannen hadden de smaak te pakken. En onze keeper had prachtige reddingen! In de slotfase wisten de mannen nog een keer te scoren. Eindstand dik verdiend: 2-3. 

 Met het winnaarsgevoel in t lijf rijden we terug naar Grou. Fijn weekend allemaal ☀️😊

MO13-1 

In alle vroegte zijn wij vanmorgen met nog kleine oogjes afgereisd naar Ruinerwold waar ons een oefenpot voor de boeg stond.Omdat wij dit jaar voor het eerst op een groot veld spelen wordt er veel van de conditie gevraagd en omdat we vandaag met 11 meiden waren helemaal. Toch hebben we met de meegereisde supporters een schitterend gevecht gezien met o.a.mooie kansen van Brecht,Ilselyn Famke en Lotte. Ook onze 2 tijdelijke keepsters Tjalda en Ilselyn  hebben formidabel geacteerd maar hebben we de punten na het 1-0 verlies achter moeten laten.

Volgende week de eerste competitie wedstrijd bij de Heerenveense Boys waar we onze stijgende lijn gaan doorzetten.

Ps. Is er nog een meisje(leeftijd rond 11/12jr) enthousiast om met ons mee te doen met name op de positie als keepster (met speciale keepers trainingsprogramma) meld je dan zsm aan bij GAVC zodat je binnenkort al bij ons kan meedoen. 

Sportief weekend allen,Arjan Kramer. 

Laatste nieuws

Meer nieuws
Contactgegevens
Sportcomplex Meinga
Burstumerdyk 2
9001 ZC Grou

05 66 62 27 28
Postbus
v.v. GAVC
Postbus 41
9000AA Grou