Speelschema

Bekijk
GAVC kledinglijn

Bekijk snel onze nieuwe kledinglijn en bestel meteen voor het komende seizoen.

Bekijk
Wil je lid worden?
Klik dan hier
Bekijk de uitslagen
Klik hier
Afgelastingen
  • Geen afgelastingen

29-09-2018

JO12-2 VERLIEST MET 100% INZET VAN ARUM  (4-0)

Voor de supporters was het zaterdag uit tegen Arum een interessante wedstrijd. De tweede competitiewedstrijd was namelijk in alle opzichten anders dan in de 1e wedstrijd tegen Sint Annaparochie. Toch hebben we de wedstrijd niet kunnen winnen. Met een 3-3-1 opstelling konden we achterin de aanvallen van Arum goed opvangen. Onze achterstand in conditie leek zaterdag bijna ingelopen.  Trainer Jabik was speciaal naar Arum gereden om ons aan het werk te zien.  Klasse! Onze tegenstander had het positiespel en de opbouw van achteruit goed onder de knie. Daar kunnen wij onze winst boeken. Arum heeft dus verdiend gewonnen met 4-0. Als we ons zo blijven ontwikkelen dan kan een overwinning niet lang meer uitblijven.  Aan onze inzet kan het niet liggen. Deze week hebben we de eerste van drie elftalfoto's 😊 gemaakt. Iedere week hebben we namelijk een andere keeper uit een hoger elftal! Fantastisch jongens. Zaterdag 6 oktober spelen we uit tegen SDS in Easterein.

 

JO 10-1

Zaterdag 29 sept hebben we gevoetbald in Nijland en het was mooi weer. We waren met 7 jongens en een nieuw meisje, Reina. We liepen naar het veld en ik was keeper en werd ingegooid. De anderen werden ingespeeld. Toen begon de wedstrijd en ik was deze keer aanvoerder. Na een spannende eerste helft was het 1-4 en in de box zei Wim dat hij eigenlijk niets hoefde te zeggen. We eindigden met 4-9 en de 2e helft was nog spannender. Ook Reina heeft heeft in haar allereerste wedstrijd gescoord. Het was een mooie wedstrijd. En nu ga ik naar keepertraining in Stiens. Doei, groetjes van Ate

Mo 13-1.


Laat in de middag zijn we met onze vele toeschouwers afgereisd naar Heerenveen om om 16.15u af te trappen tegen de Heerenveense Boys,Mo13-2.
Binnen 1 minuut kwamen we door een doelpunt van Ilselyn al op 0-1 voorsprong wat een voorbode was voor een héérlijk potje meidenvoetbal.Door diverse toezeggingen van ouders en pake's en beppe's om te trakteren op friet en Mcdonalds bij maken van doelpunten liepen we voor rust al uit naar een 0-5 voorsprong en waar Famke het doel keurig schoonhield. De tweede helft deed Bernice het evengoed op doel en liepen we door o.a.2 doelpunten van Isa,die haar frietjes eerlijk verdiende,uit naar een 0-11 overwinning!!! Na een jaar van veel leren,trainen en niet altijd kunnen winnen zijn we dit seizoen super begonnen en gaan ervoor dit niveau vast te houden,op naar volgende week zaterdag thuis tegen koploper,SC.Joure.Voor de nieuwsgierigen we trappen om 10.30u af. Fijn weekend,  Arjan Kramer.

Laatste nieuws

Meer nieuws
Contactgegevens
Sportcomplex Meinga
Burstumerdyk 2
9001 ZC Grou

05 66 62 27 28
Postbus
v.v. GAVC
Postbus 41
9000AA Grou