Speelschema

Bekijk
GAVC kledinglijn

Bekijk snel onze nieuwe kledinglijn en bestel meteen voor het komende seizoen.

Bekijk
Wil je lid worden?
Klik dan hier
Bekijk de uitslagen
Klik hier
Afgelastingen
  • Geen afgelastingen

Brief van het bestuur


Beste leden, vrienden V.V. GAVC,

Wat eerst nog een beetje voelde als een ver van ons bed show, is het nu het coronavirus dat ons sinds een aantal weken compleet in de greep heeft en voorlopig ook nog houdt. Zo ook de gezamenlijke band met onze voetbalvereniging GAVC. Van kleinschalige beperkingen, vervolgens het sluiten van het sportcomplex naar een verbod op samenkomst. Toen was het al wel duidelijk: einde voetbalseizoen!

Maar begrip en respect voor die moeilijke beslissing moet er ook zijn. Want ook al redden we er maar één leven mee, dan nog is het zinvol om als voetbalwereld dit offer te brengen. Voetbal is één van de belangrijkste bijzaken in het leven. Belangrijk dus, maar in het licht van de Coronacrisis ook echt wel een bijzaak.

En nu is het afwachten. Wat zal de overheid / KNVB beslissen? Hoe gaat het verlopen met de competities, de standen, promotie, degradaties? Het blijft vooralsnog gissen en vooral afwachten.
Als bestuur bespreken we verschillende scenario’s; echter het wijzigt regelmatig. Voor nu is het zaak dat iedereen fit en gezond blijft, om op individuele basis zo veel als mogelijk te doen met de nadruk op individueel.

Mooi is het te zien dat in de meeste groepsapps de challenges hoogtij vieren. Ondanks dat we fysiek niet bij elkaar kunnen zijn, is het belangrijk dat we contact blijven houden met elkaar via de sociale media. De kantine, naast onze gemeenschappelijke ontmoetingsplaats ook onze voornaamste inkomstenbron, ligt stil. De meeste kosten lopen helaas gewoon door. Daarom zijn wij druk bezig om daar waar mogelijk aan kostenreductie te doen om de schade zo beperkt mogelijk te houden. Maar dat deze crisis ook voor onze vereniging financiële gevolgen heeft, zal duidelijk zijn.

Als bestuur zitten we met vragen waar we ons op zullen moeten beraden. Tegelijkertijd kunnen we ons voorstellen dat jullie als leden ook met vragen zitten. Of misschien ook wel tips en ideeën hebben. Met beide kunnen jullie bij ons terecht. Via je leider of trainer, maar ook rechtstreeks via de mail aan secretaris@gavc.nl. Verwacht niet per direct een antwoord op alle vragen, maar het krijgt echt onze aandacht.
Ook kun je zelf een en ander volgen op:

http://www.knvb.nl/themas/coronavirus

Daarnaast wachten we de berichtgeving vanuit de overheid en de KNVB verder af. Indien er verdere ontwikkelingen zijn, zullen wij dit met jullie delen.

Tot zover deze bijzaken.
Nog even terug naar de hoofdzaak: denk om en aan elkaar. Sterkte aan gezinnen en families waar problemen ontstaan. Hou elkaar vast, in figuurlijke zin dan weliswaar.

Wij hopen elkaar weer snel op Sportcomplex Meinga te ontmoeten!!!

Het bestuur van GAVC

Laatste nieuws

Meer nieuws
Contactgegevens
Sportcomplex Meinga
Burstumerdyk 2
9001 ZC Grou

05 66 62 27 28
Postbus
v.v. GAVC
Postbus 41
9000AA Grou