Speelschema

Bekijk
GAVC kledinglijn

Bekijk snel onze nieuwe kledinglijn en bestel meteen voor het komende seizoen.

Bekijk
Wil je lid worden?
Klik dan hier
Bekijk de uitslagen
Klik hier
Afgelastingen
  • Geen afgelastingen

DOELPUNTACTIE 2017

Beste jeugd- en seniorenleden,

Afgelopen seizoen hebben we voor het eerst meegedaan aan de Doelpuntactie. Hiermee hebben onze jeugd- en seniorenleden de eerste keer een kleine € 1.000 verdiend voor onze vereniging, een mooi resultaat! We hopen dit voorjaar de opbrengst van vorig seizoen minimaal te evenaren.

Mede met de opbrengst van de Doelpuntactie 2016 hebben we de meeste teams van nieuwe wedstrijdballen kunnen voorzien. Ook deze keer zal de opbrengst worden besteed aan de aanschaf van materialen.

Inmiddels zijn we begonnen met het opstarten van de Doelpuntactie 2017. Binnenkort ontvang je (weer) persoonlijk bericht per e-mail over deze actie en zal de actie ook op andere manieren worden gepromoot (social media, promotiepakket voor de teams en posters). Een groot voordeel van de Doelpuntactie is dat als je je sponsors eenmaal hebt geregistreerd, de verdere afhandeling geheel geautomatiseerd verloopt (verwerking doelpunten, bepalen uiteindelijke sponsorbedrag per sponsor, incasso e.d.). Om de deelname te stimuleren is een aantal leuke prijzen beschikbaar gesteld:

1. Een bezoek met het hele team aan een wedstrijd van SC Cambuur of SC Heerenveen, voor het team met de hoogste opbrengst.
2. Drie Derbystar-ballen, te verloten onder iedereen met minimaal 3 doelpuntsponsors

Kijk alvast op http://www.doelpuntactie.nl voor allerlei informatie over de Doelpuntactie, met ondermeer leuke filmpjes over hoe het werkt.
Mocht je vragen hebben: mail gerust naar de contactpersoon voor GAVC
(wieb.dijkstra@gmail.com).

Het bestuur

Laatste nieuws

Meer nieuws
Contactgegevens
Sportcomplex Meinga
Burstumerdyk 2
9001 ZC Grou

05 66 62 27 28
Postbus
v.v. GAVC
Postbus 41
9000AA Grou