Speelschema

Bekijk
GAVC kledinglijn

Bekijk snel onze nieuwe kledinglijn en bestel meteen voor het komende seizoen.

Bekijk
Wil je lid worden?
Klik dan hier
Bekijk de uitslagen
Klik hier
Afgelastingen
  • Geen afgelastingen

Hans de Jong nieuwe trainer GAVC

GAVC heeft Hans de Jong aangesteld als nieuwe trainer van ons vlaggenschip. De Jong, die afgelopen jaar nog actief was bij Harkemase Boys, maakt het seizoen af bij GAVC.

Hans de Jong is in het bezit van het diploma Coach Betaald Voetbal en leidde namens de KNVB talrijke voetbaltrainers op.  Als speler doorliep hij alle selectieteams van SC Heerenveen inclusief de beloften, totdat een knieblessure voetballen op topniveau onmogelijk maakte. Daarna speelde hij nog tien jaren bij de amateurs van vv Heerenveen in de eerste klasse.

Verleden bij Cambuur en SC Heerenveen

Als trainer was De Jong op amateurniveau actief bij Leeuwarder Zwaluwen en ACV uit Assen, maar hij werkte ook langdurig bij de Friese BVO’s. De Jong was bij Sportclub Cambuur gedurende vijf seizoenen Hoofd Jeugdopleidingen. Bij Sportclub Heerenveen was hij trainer van de B1 en de Beloften, maar ook fungeerde hij destijds als assistent van de Noorse hoofdtrainer Trond Sollied. Ook maakte De Jong in Heerenveen analyses van tegenstanders en fungeerde hij  voor de club als scout in binnen- en buitenland. De laatste jaren was De Jong Senior scout bij FC Twente en freelance scout bij verschillende andere clubs. 

Wij wensen Hans heel veel succes de komende maanden! #WijZijnGAVC

 

Laatste nieuws

Meer nieuws
Contactgegevens
Sportcomplex Meinga
Burstumerdyk 2
9001 ZC Grou

05 66 62 27 28
Postbus
v.v. GAVC
Postbus 41
9000AA Grou