Speelschema

Bekijk
GAVC kledinglijn

Bekijk snel onze nieuwe kledinglijn en bestel meteen voor het komende seizoen.

Bekijk
Wil je lid worden?
Klik dan hier
Bekijk de uitslagen
Klik hier
Afgelastingen
  • Geen afgelastingen

Inleveren team foto

Beste leiders, trainers, coaches,

De tweede helft van het voetbalseizoen is alweer volop aan de gang. Jullie hebben na de winterstop natuurlijk weer alles op alles gezet om jullie team klaar te stomen voor de nieuwe competitieronde J. En, de resultaten mogen er zijn. Er wordt met plezier gevoetbald en er worden ook nog de nodige punten bijeen gespeeld. 

Ook bij GAVC hebben we de winterperiode niet stil gezeten. Vanuit de vereniging willen we namelijk op onze website ook graag de verschillende teams beter en leuker in beeld brengen. Daar zijn de voorbereidingen al voor getroffen. Daarom willen we graag van alle teams van GAVC een foto. Kunnen jullie de komende weken (graag uiterlijk zondag 15 april) een foto aanleveren van jullie team. Opzet is dat ieder team in tenue (shirt en kort broekje) in de goal staand op de foto komt. Met de huidige goede camera’s op de mobile telefoons is het prima hiermee een foto te maken.

Alvast dank voor jullie medewerking. De foto mag je met de benaming van het team sturen naar frank.vanderheide@tuinbranche.nl

 

Laatste nieuws

Meer nieuws
Contactgegevens
Sportcomplex Meinga
Burstumerdyk 2
9001 ZC Grou

05 66 62 27 28
Postbus
v.v. GAVC
Postbus 41
9000AA Grou