Speelschema

Bekijk
GAVC kledinglijn

Bekijk snel onze nieuwe kledinglijn en bestel meteen voor het komende seizoen.

Bekijk
Wil je lid worden?
Klik dan hier
Bekijk de uitslagen
Klik hier
Afgelastingen
  • Geen afgelastingen

Vrijwilliger belangrijk voor de club

Beste vrijwilligers, ouders, spelers en supporters van vv GAVC,

Samen maken wij onze voetbalvereniging. Alle dagen, weken en seizoenen zijn vele vrijwilligers binnen onze club actief. Van trainers, leiders, kantinemedewerkers, rijders en lijnrechters tot bestuursleden, commissieleden, onderhoudsploegen, oliebollenbakkers en nog veel meer. Echt geweldig! Jullie kennen vast allemaal het mooie doek in de kantine waarop de droom van GAVC is getekend. Een droom van een club waar we samen willen sporten, ontwikkelen, plezier maken en een clubhuis hebben. Dat is waar we aan willen werken.

Afgelopen najaar-winter hebben we vanuit onze voetbalvereniging alle seniorenleden en ouders van jeugdleden gevraagd of zij op een formulier aan wilden geven of zij vrijwilligerswerk voor GAVC zouden willen doen. We hebben hierop ruim 250 ingevulde formulieren terug mogen ontvangen van veel bestaande vrijwilligers ook heel veel van nieuwe deelnemers voor hand- en spandiensten binnen de club. Waarvoor allemaal dank!

Immers vele handen maken licht werk en daarmee kunnen we ons GAVC verder onderhouden en uitbouwen. De komende periode wordt iedereen individueel of in groepsverband uitgenodigd om aan de slag te gaan in het werk dat je hebt aangegeven.

Nogmaals dank voor jullie aanmelding en graag tot ziens

Laatste nieuws

Meer nieuws
Contactgegevens
Sportcomplex Meinga
Burstumerdyk 2
9001 ZC Grou

05 66 62 27 28
Postbus
v.v. GAVC
Postbus 41
9000AA Grou